Wij shoppen voor u dagelijks bij vele geldverstrekkers naar de voordeligste rentes
en de beste hypotheekconstructies. Op deze site vindt u alle benodigde informatie
om u op weg te helpende juiste beslissing voor uw hypotheek te gaan nemen.

DELA helpt families in een van de moeilijkste periodes in hun leven. DELA verzekert en verzorgt begrafenissen en crematies. En biedt praktische hulp in de periode daarna.
Het verdriet kan DELA niet wegnemen. Maar ze kan nabestaanden wel helpen de draad van het leven weer zo goed mogelijk op te pakken. Dat is waar ‘Draagt Elkanders Lasten’ voor staat. Al ruim 70 jaar.
Het treffen van een goede regeling voor uw uitvaart en de periode daarna is een hele zorg minder. Voor uzelf, maar meer nog voor uw familie en vrienden die achterblijven.
Met een uitvaartverzekering van DELA voorkomt u dat ze voor de kosten van de uitvaart opdraaien en van alles moeten regelen terwijl hun hoofd daar dan helemaal niet naar staat.
Met het DELA FamiliePlan voorkomt u dat uw nabestaanden een grote financiële stap terug moeten doen. En, minstens zo belangrijk, naast het geld mogen ze ook rekenen op advies en steun van de DELA FamiliePlan consulent.
DELA is marktleider op het gebied van uitvaartverzekering en -verzorging. Haar Natura Uitvaartverzekering is nog onlangs als beste getest door de consumentenbond.

Iedereen heeft voor geld wel een speciale bestemming. Of het nu gaat om het maken van een wereldreis, de aanschaf van een nieuwe boot of caravan, het (vervroegd) aflossen van een lening of hypotheek, de verbouwing van het huis, enz., enz., maakt niets uit; er is altijd geld voor nodig. Daarom wil Doel-Kompas u met het Budget+Plan helpen om stapje-voor-stapje en toch zo snel mogelijk een bedrag van € 10.000,- bij elkaar te krijgen. Daar kunt u dan uw eigen bestemmingsplan mee uitvoeren.

Op Hypotheekvraagstuk.nl kan snel en eenvoudig een voordelige hypotheek offerte worden aangevraagd.

Hypotheekvraagstuk helpt u graag om de juiste beslissing te nemen voor uw Hypotheek, tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden. Zij zijn erkend hypotheekadviseur en werken nauw samen met de beste geldverstrekkers.

Independer.nl helpt u veel geld te besparen op uw hypotheek of verzekering.
Independer.nl vergelijkt alle aanbieders van financiële producten en helpt de consument jaarlijk veel geld te besparen.

Independer.nl wordt gezien als de meest onafhankelijke vergelijker van Nederland waar u vaak ook eenvoudig online kunt afsluiten.
Autoverzekeringen, ziektekostenverzekeringen, hypotheken en pensioenen. Bij Independer.nl kunt u terecht voor een snelle vergelijking en als u een product bij Independer afsluit krijgt u vaak extra korting.

Een goede rechtsbijstandverzekering is in deze tijd geen overbodige luxe. U merkt het waarschijnlijk zelf: de maatschappij verhardt. Een ongeluk – en niet alleen letterlijk in het verkeer – zit in een klein hoekje. Mensen worden steeds mondiger en willen vaker hun recht halen. Stel: u heeft een conflict met uw werkgever over uw arbeidscontract. Uw nieuwe keuken die u al voor een deel heeft aanbetaald, komt maar niet. Of u bent betrokken bij een verkeersongeval en een andere betrokkene stelt u aansprakelijk terwijl u vindt dat u dat niet bent.

Verzekeringssite is één van de grootste financiële vergelijkingssites
van Nederland. Verzekeringssite vergelijkt (bijna) alle verzekeraars.
Consumenten kunnen auto-, ziektekosten-, inboedel-, woonhuis-, reis- en rechtsbijstandverzekeringen gratis vergelijken.

In Nederland zijn er vele aanbieders van financiële producten. EuroTotaal.nl heeft een aantal van de beste aanbieders met verschillende producten bijeengebracht op één overzichtelijke website. Op onze site vindt u onder andere aanbiedingen van verzekeringen, leningen, hypotheken en pensioenen

Bij ons heeft de klant de mogelijkheid om:
· een gratis online offerte zonder zijn gegevens aan te vragen;
· zijn volledige kredietaanvraag in te dienen zonder te bellen;
· direct respons te krijgen;
· als zijn aanvraag goedgekeurd is, kan hij zijn kredietcontract op
pdf-formaat online afdrukken.

OHRA Bank is een van de goedkoopste kredietverstrekkers van Nederland.
Wij verstrekken al kredieten tegen een rentepercentage vanaf 5,5% zonder hypothecaire verplichtingen of andere gedwongen verzekeringen.

Ook gemak heeft OHRA Bank hoog in het vaandel staan. Bij OHRA Bank kan de klant via internet een lening aanvragen en binnen 5 minuten heeft hij/zij via e-mail het contract in huis.
Contract printen en ondertekenen, gevraagde documenten verzamelen en alles opsturen is alles wat de klant hoeft te doen om de lening aan te gaan.

Cogas Energie is het no nonsense energiebedrijf van Oost-Nederland. Cogas Energie levert gas, elektriciteit en kabeldiensten aan consumenten en zakelijke klanten in een liberaliserende markt. In deze vrije markt profileert Cogas Energie zich als betrouwbare partner die op een eigentijdse en persoonlijke manier haar diensten verleent tegen een scherpe prijs. Daarnaast heeft zij veel aandacht voor leefomgeving en milieu en biedt daarom bijvoorbeeld duurzaam opgewekte energie aan onder de naam Cogas Groen. Klantvriendelijk, persoonlijk en betrouwbaar zijn voor Cogas Energie belangrijke kernwoorden.

Uit onderzoek is gebleken dat de kosten van een uitvaart de laatste jaren sterk zijn gestegen. Denk daarbij aan oplopende grafrechten en stijgende crematiekosten. Een uitvaart kost al gauw 5000 euro!

Wie gaat die hoge rekening betalen? Vaak krijgen de nabestaanden te maken met de financi�le gevolgen. Juist in een periode dat zij deze zorgen het minst kunnen gebruiken. Dat kunt u voorkomen.

Sluit nu eenvoudig een uitvaartverzekering, dan keren wij bij overlijden het volledige verzekerde bedrag uit aan uw nabestaanden. Zo behoedt u ze voor financi�le tegenvallers en neemt u ze een hoop zorg uit handen.

Uitvaartpolis-online.nl biedt via internet uitvaartverzekeringen tegen zeer scherpe tarieven. Uitvaartpolis-online is marktleider in online uitvaartverzekeringen.

Via Geld maakt het mogelijk kunnen consumenten een offerte aanvragen voor verschillende financiele producten. Via een aantal eenvoudige stappen kan men een offerte aanvragen.

Betalen met een Visa Card is niet alleen makkelijk, maar nu ook opvallend leuk.

Want u kunt nu zelf uw creditcard ontwerpen. Met een foto van de kinderen, een vakantiekiekje uw huisdier of…noem maar op.

Ook kunt u een beeld uit onze gallery gebruiken. Maar wat voor afbeelding u ook neemt, het gaat heel simpel en het resultaat is verrassend.

Met één druk op de knop zien of u een pensioentekort heeft. Dat is wat Pensioenvraagstuk aanbiedt via de online pensioencheck. In beeld verschijnen zes vragen, is op één van deze vragen het antwoord ‘ja’ dan komt men in aanmerking voor een GRATIS berekening van de persoonlijke situatie. Vervolgens hoeft enkel nog een online-formulier ingevuld te worden met persoonlijke gegevens.

Uit onderzoek blijkt dat de kosten van een uitvaart de laatste jaren sterk zijn gestegen. Denk daarbij aan oplopende grafrechten en stijgende crematiekosten. Een uitvaart kost al gauw 5000 euro!

Voorkom financi�le narigheid voor uw nabestaanden door op tijd maatregelen te nemen. Bereken nu uw premie en sluit direct een uitvaartverzekering af op deze website. Wij zijn al meer dan 150 jaar specialist op het gebied van uitvaartverzekeringen. Een hele geruststelling.