Wijnimport De Gooische heeft een neus voor wijnen. Als exclusief importeur voor diverse Oostenrijkse en Franse chateau’s, zijn wij constant op zoek naar prachtige wijnen met een meer dan aantrekkelijke prijs.

Wijnimport De Gooische is de plek waar u terecht kunt voor relatiegeschenken voor toprelaties. Voor Cadeau’s met een hoofdletter “C” en wijnen om nog jaren van te genieten als onderdeel van uw exclusieve wijncollectie.

Vitamust levert hoogwaardige, natuurlijke voedingssupplementen, die -zonder recept- uitsluitend via internet worden verkocht. Kijkers zijn daarom vaak ook kopers! De bekendste producten van Vitamust zijn NachtSlank ('Slank terwijl u slaapt!'), Alopesan 400 (natuurlijk middel tegen haaruitval), Vitarex (penisverlenging en libido), Vitarex Plus (natuurlijke Viagra) en FaceLift Verjongings Booster (anti-rimpel).

SMS Dieet is een SMS-dienst waarbij de deelnemers worden gemotiveerd en gecontroleerd om af te slanken. De deelnemers zijn 6 weken lang abonnee op het SMS Dieet. Daarna stopt de SMS-dienst automatisch. SMS Dieet is opgestart door Diëtiste Mia en Dokter Menno Baars. Afslanken is momenteel actueel. De gemiddelde Nederlander wordt ieder jaar dikker en leeft ongezond. SMS