Aquarelle is de grootste online bloemenshop in Europa, met websites in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Engeland en de Benelux. Aquarelle.nl levert kwaliteitsvolle en originele boeketten in een geschenkdoos in héél Nederland.
"What you see is what you get" : Aquarelle realiseert exact het afgebeelde boeket en de opdrachtgever krijgt per e-mail de foto van de geleverde ruiker toegezonden!

BloemistenGroep.nl levert bloemen in binnen- en buitenland. Maar niet alleen bloemen, ook bloemstukken met wijn, chocolade met rozen, sfeerpakketten, geboortecadeau's en champagnes. Kortom BloemistenGroep.nl levert de juiste attentie bij een jubileum, verjaardag, geboorte, huwelijk, overlijden of andere gelegenheid.

Betalingen zijn mogelijk met Visa, MasterCard, American Express, Visa, iDEAL en PayPal. Bedrijven kunnen online op rekening bestellen met behulp van een bedrijfsaccount die online is aan te vragen.

BloemistenGroep.nl is lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Dit garandeert de besteller dat BloemistenGroep.nl zich conformeert aan allerlei statuten, gedragsregels en codes die zijn opgesteld om het consumentenrecht te beschermen.

Een ijzersterk kado mét geluksgarantie.