Match4me.nl is de serieuze datingsite voor hogeropgeleide singles in
Nederland.
Door duidelijk te kiezen voor een doelgroep, is match4me.nl een hechte
datingcommunity geworden die nog steeds sterk blijft doorgroeien.
Enkele eigenschappen van match4me.nl zijn:
Opleidingsniveau: HBO/WO
Verhouding man/vrouw: 51%/49%
Bestaat sinds: 2002
Bekend van: o.a. radiospotjes
Aangemeld bij: College Bescherming Persoonsgegevens

Single2Single is een datingsite die staat voor integriteit en veiligheid, maar vooral ook voor de beste kans op een duurzame relatie.

Hiervoor stellen wij de deelnemers professionele hulpmiddelen ter beschikking zoals astrologische en psychologische matchingsystemen.
Met onze unieke filters zet de deelnemer Single2Single naar de eigen hand, want hij/zij is voortaan alleen maar zichtbaar op de site voor de eigen doelgroep. Kortom, Single2Single loopt qua functionaliteit en site-cultuur ver voorop in datingland.

Relatieklik.nl is een datingsite waar een relatiepsycholoog (i.s.m. andere (ervarings)deskundigen) een jaar lang aan heeft gebouwd om mensen op een speelse maar wetenschappelijk verantwoorde manier te kunnen matchen.
Dat doen we middels een uitgebreide persoonlijkheid- en relatietest.

PARSHIP is een online relatieservice die zich richt op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie.
PARSHIP onderscheidt zich van reguliere datingsites door een unieke matchmethode die mensen met elkaar in contact brengt op basis van een wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest.
Door het invullen van de 80 vragen in de PARSHIP-test ontstaat een persoonlijkheidsprofiel. Dit profiel is de basis waarmee PARSHIP op anonieme wijze personen met elkaar koppelt.
De PARSHIP-service bestaat uit twee stappen.
De eerste stap is gratis en bestaat uit registreren, het invullen van de PARSHIP-test en het aanmaken van het persoonlijke profiel. Ook kunnen contactverzoeken ontvangen worden.
De tweede stap start vanaf het moment dat leden daadwerkelijk willen reageren op contactverzoeken of andere leden actief willen benaderen.

De leukste en meest vrouwvriendelijke datingsite.

Voor de grote groep online daters en diegenen die deze moderne manier van socialiseren ook eens willen verkennen, is 2Tango de ideale partner. Door haar vrouwvriendelijke karakter wordt tevens de drempel voor vrouwelijke bezoekers verlaagd.

2Tango staat 100% garant voor de veiligheid, kwaliteit en het gebruiksgemak van
haar datingsite. Daarbij is daten via 2Tango bijna kosteloos, omdat er geen
direct lidmaatschap vereist is en men eerst op een prettige manier kennis kan maken met andere singles Ťn 2Tango.

Doyouwantme.nl richt zich op de serieuze 25 plusser, die contact wil leggen met andere leuke mensen via het internet.
Het inschrijven, het plaatsen van een advertentie en het daarna rondkijken, selecteren en interesseberichtjes sturen is gratis.

41205.com is een dating site die zich specialiseert op de diverse wensen van de bezoeker: zo heeft 41205.com diverse secties waaronder:
- een religieuze sectie;
- senior sectie;
- beperking sectie;
- etnische sectie.

Of je nou op zoek bent naar een leuke vriend of vriendin, een stel of een stapmaatje; 41205.com is de online ontmoetingsplek in Nederland. Je eerlijk en open durven opstellen zijn naar de mening van 41205.com essentiŽle voorwaarden voor het slagen van elke relatie, zowel persoonlijk als zakelijk.

Iwannadate.nl, de grootste en meest succesvolle datingsite van Nederland. Met 50.000 bezoekers per dag de absolute top in de markt.

Geen andere datingsite is zo uitgebreid en goed als deze. Sky Radio is mede eigenaar waardoor de site dit hele jaar dagelijks 10 keer op de radio wordt geplugt. Daarnaast adverteert Iwannadate ook op alle portals!

e-Matching is dť datingsite voor beter opgeleiden.
Voor de doelgroep (Academisch, hbo en mbo+) is e-Matching.nl de beste plek om een partner te vinden. E-Matching bestaat al sinds 1998 en is erkend door de AVR (keurmerkrelatiebemiddeling.nl).

Tijd voor een nieuwe liefde? Bij OneHello vind je de grootste en meest wervelende singles community van Nederland. Aan de privacy van de gebruikers wordt optimaal aandacht besteed.

Er is meer dan genoeg keuze uit potentiŽle vrienden, of vriendinnen. En misschien vind je er wel de liefde van je leven! Je zult niet de eerste zijn, want we bulken van de succes-stories. Daarnaast is het gewoon leuk om op de OneHello-site rond te surfen en de vele duizenden foto's te bekijken. Er is heel veel mogelijk: 1-op-1 chatten, anoniem mailen, voice-chatten, je mail telefonisch afluisteren en nog veel meer.

Singles daten op Singledating.nl

Relatieplanet is een zeer actieve datingcommunity waar singles op zoek zijn naar een serieuze relatie, vriendschap of date. Met meer dan 3.000 nieuwe inschrijvingen per week is Relatieplanet de meest populaire en meest actieve datingsite van Nederland.

Dating.nl is opgezet door een kleine no-nonsense organisatie en singles net zoals jij, maar vooral dankzij jou...

Eigenlijk gaat het Dating.nl maar om een ding: Wat vind jij ervan? En hoe kunnen zij jou helpen om een doel te verwezenlijken in het leven... of dat nu puur gezelligheid is, een gezellige vriend of vriendin of "gewoon" het vinden van JOUW speld in de hooiberg...

MetJou is een professioneel opgezette landelijke datingsite. MetJou richt zich op mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie van 23 tot 55 jaar.

MetJou is nadrukkelijk geen erotisch georiŽnteerde datingsite.

PictureDate de datingsite van Nederland brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact.
Iedereen kan gebruik maken van PictureDate.

Single zijn heeft steeds meer voordelen. Zullenwij.nl is er een van. Singles tussen de 20 en 45 jaar die midden in het leven staan en er meer uit willen halen, gebruiken zullenwij.nl niet alleen om een relatie te zoeken, maar om zich aan te sluiten bij een leuk gezelschap om een avond mee door te brengen. Je vindt er leuke trendy restaurants in diverse steden waar je aan de Zullenwij tafel aan kan schuiven.
Veder organiseren wij opvallende activiteiten en de leukste trips en feesten. De reisprogrammaís zijn stuk voor stuk verrassend, avontuurlijk of superrelaxed.