Overtoom, de meest complete webwinkel voor zakelijk Nederland.
Alles maar dan ook alles voor kantoor, magazijn en werkplaats.

Hostingpakketten van Watsnel zijn goed, goedkoop en dus makkelijk te verkopen. En met de gratis SiteBuilder in elk pakket kan iedereen een website bouwen.

Bedrijventekoop.nl is de grootste bedrijfsovernamesite van Nederland. Met ruim 70.000 bezoekers per maand en meer dan 200 nieuw toegevoegde bedrijven per maand worden kopers en verkopers van bedrijven met elkaar in contact gebracht. Momenteel bestaat de actuele database uit ruim 1000 profielen/ advertenties, waarop gemiddeld 9.6 keer op wordt gereageerd.

Op Bedrijventekoop.nl kunnen (startende) ondernemers terecht om te zoeken naar een interessant bedrijf, of om in contact te komen met potentiële kopers. Het feit dat voornamelijk de échte ondernemer actief is op Bedrijventekoop.nl zorgt voor een duidelijke en transparante markt, welke voor iedereen toegankelijk is.

Iedereen kan bij VistaPrint.nl uit 42 voor-ontworpen visitekaartjes kiezen en maar liefst 250 stuks gratis bestellen. En ze zijn volledig in kleur! Er is geen enkele andere aanbieder in Nederland die een soortgelijke aanbieding ook maar tegen een fractie van de prijs aan kan bieden! Tevens mag iedereen zo vaak deze GRATIS visitekaartjes bestellen als men wilt.

 ilocal is een handelsnaam van Yellow Bear Company BV. ilocal is een jong bedrijf met een uitgebreide achtergrond in internet en traditionele gidsen. ilocal.nl biedt een complete, overzichtelijke bedrijvenzoekmachine op internet en is de slimste zoekmachine voor bedrijven en particulieren. Het bedrijf onderscheidt zich door herhaalde introductie van innovatieve toepassingen en haar geavanceerde (zoek)technologie. Deze zoekmachinetechnologie heeft zich met veel succes al bewezen in de Verenigde Staten en Zuid-Afrika.

ExpertSelect is gespecialiseerd in het vinden en bemiddelen van hoog opgeleide experts
voor dienstverband, tijdelijke inzet en consultancy. Met hun op experts en kandidaten
gerichte site met een HBO+ opleiding en minimaal 5 jaar werkervaring zijn zij een
internationaal opererende speler voor bedrijven op zoek naar expertise en experts.
ExpertSelect biedt bedrijven een volledige dienstverlening aan, van vacatureplaatsingen
op hun jobsite tot en met wervingen en selectie, headhunting en consultancy, afhankelijk
van de behoefte bij de opdrachtgever.

Onze dienstverlening is zeer aantrekkelijk geprijsd in vergelijking met
andere jobsites, zeker in het segment hoger opgeleiden, waarin wij gespecialiseerd zijn.
Door het aanbieden van bannering, vacatureplaatsingen, proefplaatsingen en de
mogelijkheid tot het aanmelden van experts in onze database willen we de
naamsbekendheid en klanten- en expertkring verder ontwikkelen onder de naam
ExpertSelect.

Argeweb is een provider op het gebied van webhosting en domeinregistratie. Met meer dan 24.000 registreerde domeinnamen bekleed Argeweb een top-20 positie in deze markt. Met meer dan 1 miljoen NL-domeinnamen geregistreerd in Nederland is een domeinnaam één van de best verkopende diensten op het internet.

Wat biedt ‘Nederland in Bedrijf’ u?
• Snel en gemakkelijk zoeken naar Nederlandse bedrijven!
• Speciale acties en nieuwsberichten van bedrijven waar u uw voordeel mee kunt doen!
• Zeer aantrekkelijke advertentiemogelijkheden om uw doelgroep(en) optimaal te bereiken!

JobPool Franchise B.V. is een volledig onafhankelijke partij die op transparante wijze werkzoekenden en werkgevers bij elkaar brengt op de website JobPool.nl. De JobPool-website is sinds juni 2000 actief en heeft inmiddels duizenden actieve gebruikers

Direct Services is een Nederlandse hostingprovider die Webhosting, Domeinregistratie, Colocatie en Dedicatie levert aan het MKB en consumenten. Direct Services is in de positie om u een uitstekende service te kunnen bieden.

TGP Post